Card Comunitar

Fejlődő közösség, fejlődő Közösségi Kártya Marosvásárhelyen

A Marosszéki Közösségi Alapítvány, Marosvásárhelyen 2013 – ban indította el a Közösségi Kártya projektjét, mely a helyi közösséget vállalkozókkal és civil szervezetekkel kapcsolja össze a jótékony változások érdekében.

Mivel azóta a Közösségi Kártyának vásárhely-szerte már több mint 5 ezer felhasználója van, és az MKA-nak köszönhetően más városokban is működik a kezdeményezés, a projekt kivitelezői számos újdonsággal és fejlesztéssel szeretnének örömet szerezni a Kártya használóinak.

Megújultak a kartya.ro és cardcomunitar.ro honlapok. Az új dizájn mellett a fejlesztők célja, hogy a honlap átlátható és jól használható legyen, megkönnyítve a kommunikációt a magánszemélyek, vállalkozók és civil szervezetek hármasa között. Így például átláthatóbbá válik az adományozási rendszer: hogyan járul hozzá a kártyahasználat során összegyűlt pénz a különféle közösségépítő projektek megvalósulásáig. A felhasználók a transzparencia mellé a vállalkozók aktuális ajánlatait is megkapják, ugyanis a Kártya birtoklása számos kedvezményt is biztosít használóinak.

De ha ez még nem lenne elég a kártyahasználók nemsokára a Közösségi Kártya mobilapplikációt is letölthetik, amely segítségével szavazhatnak majd a szerintük fontos közösségi projektekre és az akcióról sem maradnak le.