Card Comunitar

OBIECTIV: proiecte locale pentru comunități locale din resurse locale

Cardul Comunitar este un program de loialitate prin intermediul căreia cu ajutorul Tău putem mobiliza resurse locale, adică dezvoltăm un Fond Comunitar pentru a finanţa idei şi iniţiative locale. Dacă te foloseşti de Cardul Comunitar cu ocazia cumpărăturilor vei beneficia de reduceri şi totodată mandatezi antreprenorul local să doneze în numele tău o cotă parte din valoarea cumpărăturii pentru susţinerea unor proiecte locale.

Pentru antreprenorul local este o posibilitate de a colabora cu Tine și cu organizațiile civile locale, care prin intermediul acestei conlucrări pot susţine dezvoltarea integrată a întreprinderii, iar antreprenorul poate susţine realizarea cu succes a ideilor de dezvoltare a comunităţii. Punctele de lucru ale întreprinderii sunt punctele în care Tu poţi să te foloseşti de Cardul tău, contribuind la dezvoltarea Fondului Comunitar.

Pentru organizaţiile civile este o oportunitate unică de a genera resurse financiare prin intermediul colaborării cu antreprenorii din comunitate şi cu oamenii locului, adică cu Tine. Pentru ONG-urile locale Cardul oferă o oportunitate în ceea ce priveşte implementarea unor idei şi programe care au fost formulate de către localnici, şi care contribuie la păstrarea valorilor locale şi dezvoltarea spaţiului comunitar în care trăim. Ne bazăm pe ideile şi viziunea Ta de viitor!

Pe tine nu te costă nimic, adică doar o singură atenţie:

Fii şi Tu un client conştient, foloseşte-ţi Cardul cât mai des!